taal:DuitsEngelsNederlandsFransItaliaansSpaansDeenseZweedsPools

voorwaarden

Contractsvoorwaarden voor de terbeschikkingstelling van een camping-presentatiepagina in het campingportaal  „Camping in Europa“ en het landenportaal Duitsland

De voorwaarden, specificaties en prijzen van simply network informationsmanagement gmbh zijn onderdeel van het contract. Deze kunt u inzien op de website van het camping-portaal.

De opdrachtgever garandeert de juistheid van de gegeven informatie en bevestigt de momenteel geldende voorwaarden, specificaties en prijzen te erkennen.

Het contractduur is 12 maanden. Het contract wordt met 1 jaar verlengd, mits het uiterlijk 2 maanden vóór het einde van de overeenkomst schriftelijk (e-mail, brief, fax) beëindigd werd.

Prijsstelling en contractuele veranderingen worden
de klant binnen 3 maanden voor afloop van het contract via e-mail en in het klantenbereik van het portaal meegedeeld.

De klant ontvangt een factuur over het te betalen bedrag. Deze dient 5 dagen voor de startdatum te worden betaald, indien de factuur dan 6 dagen vóór het begin van de periode is opgemaakt, onmiddellijk na ontvangst.

Annuleringsinstructie: De klant kan het contract binnen 2 weken zonder opgaaf van redenen schriftelijk (e-mail, brief, fax) beëindigen. De termijn begint met de ondertekening van het verdrag. In het geval van annulering door de opdrachtgever wordt de ingevoerde inhoud van de presentatie-pagina niet meer gepubliceerd.

AGB's der simply network informationsmanagement gmbh
Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt “Camping in Europa” gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.    Ik ga akkoord    X