taal:DuitsEngelsNederlandsFransItaliaansSpaansDeenseZweedsPools
Harz-Camp Bremer Teich
Harz-Camp Bremer Teich
Harz-Camp Bremer Teich
Harz-Camp Bremer Teich
Harz-Camp Bremer Teich

Harz-Camp Bremer Teich

Kamperen midden in de mooiste natuur, omgeven door bos en ver weg van de drukte. Het geritsel van de bomen in de wind en de idyllische omgeving doen je het leven van alledag snel vergeten.

De Harzcamp Bremer Teich is een natuurlijke 3-sterren camping in de Harz. Centraal gelegen en dicht bij de populaire excursiebestemmingen Quedlinburg, Thale, Gernrode en de Brocken, is de camping een ideaal startpunt voor uw Harz-vakantie.

Wij bieden onze kampeerders vrij te kiezen staanplaatsen in de natuur met stroom- en wateraansluiting, evenals familievriendelijke en mindervalide sanitaire voorzieningen.

De toeristische herberg met 40 bedden is bijzonder geschikt voor groepen en schoolreizen.

Onze goed uitgeruste bungalows stralen gezelligheid uit en bieden de mogelijkheid om bij elk weer van uw vakantie te genieten.

Het bijzondere hoogtepunt is de Bremer vijver, die de plaats landschappelijk aantrekkelijk maakt en ook in de zomer uitnodigt tot uitgebreid zwemmen en ontspannen. Gelegen in het bos is bijna 4 hectare water beschikbaar om te spetteren en te zwemmen. Een groot niet-zwemmergedeelte, een zonnig grasveld en een kinderspeeltuin maken deze camping tot een familievriendelijke vakantiebestemming.

galerij:

"Externe media" moet zijn toegestaan ??om de externe inhoud te kunnen laden en bekijken.

1 / 50

contactformulier

Harz-Camp Bremer Teich

voornaam :
achternaam :
e-mail :
telefoon:
aankomst :
vertrek :
personen :
volwassene(n)
kind(eren)
leeftijd van de kinderen :
aanvraag naar :
bericht :
Dien uw vraag zo mogelijk in het Duits Engels in
Vul de gemarkeerde velden in a.u.b. en controleer uw gegevens.
Durch Absenden werden die eingegebenen Daten per Email an den Campingplatz übermittelt. Eine Weiterverarbeitung oder Speicherung durch den Betreiber dieses Internet-Auftritts erfolgt nicht.

alle